RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Dilluns 16 Juliol 2018 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera

RCDE Business
RCDE BUSINESS CLUB

L’Estadi del RCD Espanyol dóna l’oportunitat al RCDE Business Club d’oferir a les empreses els millors serveis d’hospitality existents en l’actualitat. Amb un programa molt definit, es trobarà amb una oferta personalitzada de llotges i seients VIP feta a mida a les seves necessitats.

No es perdi l’oportunitat de viure una experiència a la millor instal·lació esportiva del món, utilitzant-la com a plataforma de fidelització per als seus clients, gaudint de l’espectacle de la lliga i envoltat de la millor atenció i serveis VIP.
 
Llotges Executive i Corporate

Un espai únic i diferencial on gaudir de l’espectacle de futbol. Gràcies a l’exclusivitat que ofereixen les llotges privades, són l’entorn perfecte on convidar als seus clients i col·laboradors.

Llotja Corporate Llotja Executive

Localitats President
 
Seients ubicats en un enclavament privilegiat per la seva excel·lent visió del terreny de joc, nivell de relació i accés a la sala Presidencial.

Sala Presidencial


Localitats Corporate
 
Butaques situades a la grada mitja de la tribuna i els gols que permeten gaudir de l’emoció i ambient d’un partit de futbol amb les màximes comoditats i serveis VIP.
 

Sala Corporate IBERDROLA
Sala Corporate DAMM
 

Suite Corporate Serhs

Un dels trets diferencials de l’Estadi RCDE és el restaurant ubicat al córner del Gol Cornellà amb visió total del terreny de joc, obert els dies de partit, on s’uneix futbol i gastronomia.

Suite Corporate SERHS

Compra aquí la teva entrada

Per informació addicional:
Telèfon: 93.292.77.00 extensió 3005
Correu electrònic: areavip@rcdespanyol.com
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte