RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Dilluns 16 Juliol 2018 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera
Entitat
El 23 de desembre de 1997 neix la Fundació Privada Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona amb l’objectiu de constituir-se en una eina per difondre i promoure el sentiment espanyolista. Segons el disposat als seus Estatuts, les seves finalitats fundacionals són: promoure la història i la difusió social del Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona; potenciar la pràctica de l’esport, en general, i del futbol, en particular, i més concretament la del futbol base del RCD Espanyol; així com fomentar, tant des d’un punt de vista cultural com humà, la formació integral dels aficionats a l’esport.

La dotació inicial de capital social amb la qual es constitueix la Fundació és de 60.000 euros, la qual és aportada pel Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona, S.A.D . Des de la seva creació, l'entitat és autònoma i, per tant, el criteri econòmic que la regeix és el de l'autofinançament. Per assolir aquest objectiu, la Fundació obté els seus ingressos a través de les aportacions i donacions de persones físiques i jurídiques, així com de les quotes que satisfan els seus diferents tipus de socis i col·laboradors.

La Fundació és una entitat sense ànim de lucre i, per tant, el seu funcionament, organització i règim econòmic i fiscal està a l'empar del disposat a la Llei 05/2001, del 2 de maig, de Fundacions Privades de Catalunya.

La Fundació Privada Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona té el seu domicili a l'Estadi del RCD Espanyol, Av.Baix Llobregat, 100 de Cornellà de Llobregat. Per contactar amb nosaltres pot fer-ho per correu postal, mitjançant el telèfon 93 .292.77.29 o a través de l'e-mail: fundacio@rcdespanyol.com


 

imprimir  Imprimir
galeria d'imatges
Necesita Flash Player para ver el contenido.
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte