RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Dilluns 16 Juliol 2018 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera
imagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagen
notícies
Dimarts 07 Juliol 2015 enviarimprimirCompártelo en TwitterCompártelo en Facebook
Detalls tècnics de la col·lecció Joma
Els productes estan reconeguts per la seva qualitat i les seves qualitats tecnològiques
 
El RCD Espanyol i Joma han presentat la nova col·lecció 2015-2016 formada per tres equipacions completes de camp, en màniga curta i llarga, i diversos models de porter. La col·lecció es completa amb les línies d'entrenament i de casual wear.

Les samarretes d'aquesta temporada estan inspirades en models antics del club blanc-i-blau. En el cas de la segona es recupera el color vermell que ha estat molt utilitzat en la història de l'entitat i també és molt significatiu per als pericos. La primera samarreta es distingeix per l'originalitat del coll. Al coll en punta tradicional s'afegeix una peça de RIB a la part superior de franges blanc-i-blaves més fines que diferencia la nova samarreta del RCD Espanyol. A la part posterior s'ha brodat la senyera.

En les peces del RCD Espanyol s'han aplicat els estàndards de qualitat de la marca, tant en les samarretes de joc per als professionals com en les rèpliques que es posaran a la venda.

Les elàstiques estan fabricades en polièster esportiu, amb qualitats de transpiració, al qual s'aplica l'acabat DRYMX. Confereix a la peça una major capacitat de traslladar la suor a la cara externa de la peça per a la seva ràpida evaporació, mantenint així el cos sec. A més, als costats, en ser zones de màxima sudoració, s'aplica l'acabat MICROMESH SYSTEM que transforma la teixidura per conferir major capacitat de transpiració.

A les zones de major sudoració, on el jugador necessita un extra de transpiració, se substitueix el teixit polièster per Mesh. Unes peces de reixeta que permeten que l'aire penetri en la peça i entri en contacte amb la pell, assecant-la i mantenint constant la temperatura corporal.

La samarreta està pensada perquè sigui el més còmoda possible per al futbolista. Per aquesta raó s'han cuidat detalls com les costures planes FLATLOCK, rematades a l'interior per evitar rascades i cobrecostures en el baix i al coll.
galeria d'imatges
Necesita Flash Player para ver el contenido.
ALTRES NOTÍCIES
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte