RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Dilluns 16 Juliol 2018 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera
imagenimagenimagenimagen
notícies
Dimarts 07 Juliol 2015 enviarimprimirCompártelo en TwitterCompártelo en Facebook
"El repte és intentar ser millor equip que l'any passat"
Víctor Sánchez insisteix que "tenim una base sòlida i que som competitius"
 
Víctor Sánchez es mostra optimista en l'inici d'aquesta nova pretemporada. El migcampista català, que podria ser un dels capitans de l'equip -"no amago que em faria il•lusió" -, té clar que el primer repte que ha d'afrontar la plantilla "és intentar ser millor equip que l'any passat".

El jugador assegura que "l'objectiu, com el de les últimes temporades, ha de ser fer una bona campanya i no patir i, a partir d'aquí, tenir la il•lusió de quedar el més amunt possible. Seria enganyar-nos posar-nos l'objectiu d'estar a Europa perquè sabem que és molt complicat, però veient el que vam fer l'any passat, tant de bo es pugui fer una temporada millor".

Víctor també assumeix les absències de Sergio García i Lucas Vázquez com a "molt importants", però "els dos es mereixen que els vagi molt bé. Hem de seguir sense ells. L'equip s'ha sobreposat a la venda de jugadors i tant de bo no es vegi l'equip debilitat".

El futbolista català insisteix que "tenim una base sòlida en l'equip. Seguim amb la mateixa base, amb el mateix entrenador. Esperem que l'any sigui tan fructífer o millor que el passat. Crec que tenim una bona plantilla, que som un equip competitiu i al soci cal dir-li que intentarem jugar bé, ser sòlids i fer un campionat molt bo".
galeria d'imatges
Necesita Flash Player para ver el contenido.
Multimèdia
Necesita Flash Player para ver el contenido.
ALTRES NOTÍCIES
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte