RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Dilluns 16 Juliol 2018 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera
imagenimagenimagenimagenimagen
notícies
Dilluns 06 Juliol 2015 enviarimprimirCompártelo en TwitterCompártelo en Facebook
En només 15 dies, 18.000 socis ja han renovat
Notable ritme de renovacions en els primers quinze dies de la campanya d’abonaments, a l'espera de la fase de noves altes
 
Fa 15 dies es va posar en marxa a nivell tècnic la campanya de renovació d’abonaments per a la propera temporada 2015-16. Amb el lema “Treu la llengua!”, l’Espanyol convidava a la meravellosa minoria de seguidors pericos a seguir fent costat al club fent-se amb el carnet d’enguany. La resposta està sent ben satisfactòria fins al moment.

Des d’aleshores, milers de pericos fidels no han dubtat a renovar el seu carnet i ja esperen amb delit l’inici del curs esportiu. El ritme de renovacions de socis està sent molt notable, ja que prop de 18.000 socis ja s’han fet amb el seu carnet. Aquesta xifra de ben segur que anirà en augment, continuant comptabilitzant renovacions els propers dies i també quan, a partir de l’1 d’agost, s’obri la fase de noves altes.

La xifra dels nous socis i els que ja han renovat resulta més del 70% dels socis amb els que es va iniciar la temporada passada. En total, en aquell moment, van ser 25.492 els socis i sòcies amb els que comptava el club com a xifra d’abonats d’inici de temporada 2014-15, cap a finals del mes de setembre de 2.014. En relació a la campanya d’abonaments anterior, cal destacar que a aquestes alçades només el 60% havien renovat el seu carnet de soci, pel que les projeccions d’enguany són, fins al moment, més ambicioses.

El RCD Espanyol valora molt positivament la resposta de l’afició en aquests primers dies de la campanya d’abonaments “Treu la llengua!” i seguirà duent a terme accions per tal d’augmentar la massa social del club. Si encara no ho has fet, no t’ho pensis més: “Treu la llengua!” i fes-te soci del RCD Espanyol!

NOTA: En aquest enllaç es pot trobar tota la informació de la campanya d’abonaments per a la temporada 2015-16, així com per sol•licitar una nova alta (http://www.rcdespanyol.com/abonats).
galeria d'imatges
Necesita Flash Player para ver el contenido.
Multimèdia
Necesita Flash Player para ver el contenido.
ALTRES NOTÍCIES
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte