RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Dilluns 16 Juliol 2018 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera
imagenimagenimagenimagen
notícies
Dilluns 06 Juliol 2015 enviarimprimirCompártelo en TwitterCompártelo en Facebook
"Tenim ganes de començar"
Javi López assegura que "l'objectiu immediat és fer una bona pretemporada"
 
Javi López pot estrenar aquesta temporada la capitania del primer equip, encara que ell mateix s'afanya a apuntar que "és molt aviat i encara no hem parlat entre la plantilla". El defensa andalús, assegura, això sí, que "per a mi seria la millor notícia defensar aquests colors com a capità".

En qualsevol cas, en el seu primer dia de treball, ja anuncia que "tots estem molt il•lusionats i tenim ganes de posar-nos les botes i començar a entrenar i jugar perquè és el que més ens agrada".

Malgrat que en els últims dies dos dels jugadors més importants de la temporada passada, Sergio García i Lucas Vázquez, han abandonat la disciplina del club, té clar que "cal reinventar-se i seguir endavant". "T’has d'acostumar. Altres anys s'han anat jugadors com Osvaldo, Luis García, Verdú ... Són absències que es poden notar però que, amb la il•lusió de tots, ens en sortirem ", insisteix.

Javi López també té clar, en referència al que s'espera de l'equip, que "cal tenir calma i donar-li confiança a l'equip i veure com van sortint les coses a la pretemporada", alhora que ha recordat que "els objectius immediats són fer una bona temporada i seguir amb el discurs del partit a partit, que està molt bé, i somiar".
galeria d'imatges
Necesita Flash Player para ver el contenido.
Multimèdia
Necesita Flash Player para ver el contenido.
ALTRES NOTÍCIES
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte