catalan castellano ingles
Informació
WEB OFICIAL DEL CLUB

1.- Pressioni el botó 'Compra d'entrades' per començar la compra.
2.- Seleccioni el botó de compra d'entrades.
3.- Esculli el partit que vol assistir.
4.- Triï la zona, fila i seient dins del mapa.
5.- Introdueixi les seves dades personals perquè puguem registrar la seva compra.
6.- Realitzi el pagament i rebrà la seva entrada vàlida per accedir a l'estadi en el seu email.

Imprimeixi les seves entrades i a gaudir de l'espectacle!
TELÈFON
(+34) 932 927 700 ext. 3018
TAQUILLES
Les taquilles estan situades al Gol Prat de l'Estadi, al costat de la porta d'entrada a oficines.
Per efectuar compres o fer la recollida, l'horari d'obertura és el mateix dia del partit des de les 10.00h fins a les 14h i de 15h fins l'inici del mateix.
ALTRES CANALS DE VENDA OFICIALS
TICKETMASTER
TICKET BUREAU
TURISME DE BARCELONA
ENTRADES PER A GRUPS
(+10 persones)
ENTRADAS.COM
Venda d'entrades
Info
Fes la teva compra anticipada on line
Com arribar a l'estadi
Preus
Butaques VIP
Catàleg ticketing
close icon
D'una manera còmoda i totalment senzilla, compra ara les teves entrades per Internet a través del canal que desitgis i assegura el teu seient per veure l'equip en el millor estadi del món. L'estadi no disposa de molta oferta pel que has d'anticipar la teva compra per assegurar-te l'entrada.
En cas que no trobis entrades ara, no et preocupis perquè a mesura que s'apropa la data del partit es posen més entrades a la venda gràcies al servei que té el club per als seus socis. Amb el Seient Obert, els socis que no poden assistir a l'estadi poden alliberar el seu seient que es posa directament a la venda incrementant la disponibilitat d'entrades, especialment els últims dies abans del partit.

Atenció a les dates de partit: la data i hora de partit (dissabte o diumenge) no es confirma fins a una setmana abans. Fins aleshores, la data és indicativa.

NOTA: Recomanem no comprar entrades en canals que no siguin els oficials. No podem garantir que les entrades siguin autèntiques i, possiblement, no es podrà accedir al recinte amb elles. A més, pots arriscar-te a frau. A més, la revenda d’entrades està totalment prohibida i serà sancionada pel Cos de Seguretat.
close icon
close icon
Socis:
els socis gaudeixen d'un 10% de descompte sobre el preu de compra de fins a 2 entrades per partit.

Pot comprar fins a 6 entrades per procés de compra.

Els preus són orientatius per als partits no posats a la venda i poden ser modificats fins a cinc setmanes abans dels mateixos.

Una vegada efectuada la compra no s'admeten ni devolucions ni canvis.
La data i hora dels partits són confirmats amb 10 dies d'antelació.
close icon
close icon
Socis

Seient Obert

Hi ha algun partit al qual no pots assistir a l'estadi? Si per alguna raó durant la temporada no poguessis assistir al camp en algun partit, el “Servei Seient Obert” et permet alliberar el teu seient perquè el Club pugui vendre l'entrada a un altre aficionat.

Si la localitat que hagi estat cedida i alliberada pel soci finalment es vengués a un tercer, els ingressos obtinguts es repartirien a parts iguals entre el Club i el titular de l'abonament. És a dir, que el titular de l'abonament obtindrà el 50% (*) del preu al qual es vengui el seu seient aquest partit una vegada descomptat l'IVA (21%) i les despeses per gestió del 4%

(*) Els socis amb abonament reduït (infantil, junior, pensionista) rebran un descompte equivalent al del preu del seu abonament respecte a la tarifa d’adult

L'import al seu favor que hagi acumulat durant l'any se li descomptarà del preu de l'abonament de la següent temporada. En cap cas l'estalvi acumulat podrà ser superior al 50% del preu total de l'abonament de la temporada en curs.

Per realitzar qualsevol operació relativa a aquest servei (alliberar la seva butaca, recuperar-la si no s'ha venut, consultar el saldo acumulat al seu favor, etc.) haurà d'accedir al sistema a través d'un dels següents canals:

  • TicketMaster
    • A través del web www.ticketmaster.es link Seient Obert punxan aquí
    • A través de l'app per iphone que pot descarregar gratuïtament des del web de ticketmaster
  • Si no disposa d’ Internet pot fer l’operació al PAS del Power 8 Stadium o informar-se’n al 902.666.902 (de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 15 a 18h)


Per seguretat, sempre haurà d'identificar-se amb el seu número de clau i el seu número PIN (número secret que li va facilitar el Club)

(*) El Club es reserva el dret de no activar aquest servei en determinats partits si es donés alguna circumstància que així ho impedís o fos recomanable per raons
Patrocinadores 2015 - 2016